Angel – Akçaağaç Şuruplu ve Cevizli Tart – 120 gr

140,00

  • Hızlı ve Ücretsiz Kargo Kolayca alışveriş yapın ve 1500 TL den başlayan siparişlerde ücretsiz gönderimden yararlanın.
  • 100% Güvenli Ödeme Sistemi
  • 1500 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
  • Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti
  • Canlı Destek 
Açıklama

Angel – Akçaağaç Şuruplu ve Cevizli Tart: Angel’ın içerisinde akçaağaç şurubu ve bolca ceviz kullandık. Taptaze demlenmiş filtre kahvenizin ya da çayınızın yanında zevkle tüketebilirsiniz.
Porsiyon gramajı: 120 gr
+4 raf ömrü: 2-3 gün
Alerjen bilgisi: Buğday, yumurta
Ürünü siparişinizden sonra pişirip, soğuttuktan sonra gönderimini sağlıyoruz. Mümkün olduğu kadar taze tüketmenizi tavsiye ederiz.
Önemli Not:Ürünü siparişinizden sonra pişirip, soğuttuktan sonra gönderimini sağlıyoruz. Mümkün olduğu kadar taze tüketmenizi tavsiye ederiz. Buzdolabında muhafaza ediniz. Afiyet olsun.

Ürün Özellikleri:

Doğal Akçaağaç Şurubu: Saf akçaağaç şurubu ile tatlandırılmış bu tart, şurubun doğal tatlılığı ve eşsiz aroması ile damaklarda iz bırakır.
Kıtır Cevizler: Bol miktarda kullanılan cevizler, tartın her ısırığında çıtır çıtır bir dokunuş ve lezzet patlaması sunar.
El Yapımı Kalite: Geleneksel yöntemlerle el yapımı olarak hazırlanan Angel tartları, her zaman en yüksek kalitede ve tazelikte sizlere ulaşır.
Sağlıklı ve Doğal Malzemeler: Hiçbir yapay katkı maddesi ve koruyucu içermeyen bu tart, tamamen doğal malzemelerle hazırlanmıştır.

Servis Önerileri: Angel Akçaağaç Şuruplu ve Cevizli Tartınızı, bir top vanilyalı dondurma veya taze çırpılmış krema ile servis ederek lezzetini daha da artırabilirsiniz. Aynı zamanda bir fincan “San Babila” kahveniz veya taze demlenmiş “Tao Tea” çayınız ile mükemmel bir uyum sağlar.